Forside /  Butikken vår

Om oss

Velkommen til vår dyrebutikk på nett

Dyresjappa er butikken som bryr seg om dyra- miljøet og deg!

 

Bra for dyra!

Dyras velferd er det aller viktigste for oss. Vi har siden oppstarten i 2006 hatt et genuint ønske om å levere produkter som skal bidra til dyras ve og vel både når det gjelder ernæringsbiten, eller behov på andre måter. Kjæledyrene fortjener det beste vi kan gi dem, og de belønner oss tilbake i mangfold med uforbeholden kjærlighet, sterke bånd og vennskap.

 Vi har siden oppstarten alltid hatt en retningslinje om å ikke selge levende dyr i vår dyrebutikk. Det er vår tro at det å holde dyr på en god nok måte ikke er forenlig med butikkdrift. Dyra fortjener den beste omsorgen og oppfølgingen de kan få, og stor plass å utfolde seg på.

Dyrevelferd står i sentrum av vår filosofi, og det er derfor vi samarbeider med flere dyrevernsorganisasjoner som Dyrenes Hus, FOD, Solplassens omplasseringssenter, og Dyrebeskyttelsen. Vi både donerer og leverer varer til disse organisasjonene fordi vi liker det de står for og den jobben de gjør for dyrevelferd i Norge.

Det er visse produkter du aldri vil finne hos oss, - rett og slett fordi vi mener de ikke er bra nok for dyras helse. Produktene vi tar inn og selger videre går gjennom vår egen kvalitetskontroll, og det er viktig at du som kunde får de absolutt sunneste og beste produktene til ditt kjæledyr. For å sikre oss at vi henger med i tiden i forbindelse med hva som er best for dyrene, går vi stadig på kurs for å få mer kunnskap. Det er derfor en pågående prosess hos oss å luke ut eventuelle produkter vi ikke mener holder mål, og supplere med nye spennende produkter som vi mener er ennå bedre alternativ. 

Det er viktig å merke seg at med kjæledyr er det ikke ett fór som er best, eller «one size fits all». Kjæledyra våre er individer, med ulike behov og forutsetninger. Vi fører derfor et variert utvalg i vår dyrebutikk, slik at vi skal ha noe som passer for enhver. 

 Alt for at vi skal gi deg den informasjonen og de produktene du trenger for å ta best mulig vare på dyret ditt.

 

Bra for miljøet!

Vi i Dyresjappa er opptatt av å bry oss om andre. Både når det gjelder dyr og dyrevern, men også miljøet og planeten vår. Det å holde kjæledyr betyr også at vi har forbruk av produkter. 

Vi bør som forbrukere være bevisste på hva vi handler, bruker og støtter. Både gjennom de små og store valgene. Ditt valg har faktisk noe å si!

Om det er hundematen, hundelekene, hundeposene, eller kanskje kattesanden til pus; så jobber vi hardt for å kunne tilby så mange gode miljøvennlige valg som mulig. Vi er stolte av å kunne være den dyrebutikken i Norge med et av de største utvalgene i miljøvennlige produkter til kjæledyr. Vi tror at våre kunder er villige til å være med oss på den grønne bølgen, og handle miljøbevisste og gode produkter til kjæledyrene sine, uten å måtte gjøre kompromiss på kvaliteten.

Hvert år holder vi en stor donasjonsdrive hvor vi samler inn alt av kjæledyrsprodukter som folk ikke har bruk for lenger. Vi tar sorteringsjobben og sørger for at det blir donert til akkurat den dyrevernsorganisasjonen /omplasseringsinstitusjonen som trenger akkurat de produktene aller mest. Dette blant andre tiltak er vår dyrebutikks bidrag til bedre dyrevelferd for kjæledyr som trenger det, gjenbruk av kjæledyrsprodukter, og mindre forbruk generelt. Ikke alltid forenelig med stort overskudd og profitt, men gir Dyresjappa et hjerte for andre, som vi tror at våre gode kunder setter pris på. Hos oss handler du ikke hos store gigant-konsern fra utlandet, men fra en liten norsk familiebedrift som bryr seg om å være et stolt bidrag til lokalsamfunnet.

 

Bra for deg!

Uansett hvilket kjæledyr du har, så trenger du masse for og utstyr. Vi i Dyresjappa tar inn produkter i god kvalitet til overkommelige priser.  Vi fører et bredt utvalg av produkter for hund, katt, kanin og gnagere samt fugler.

Vårt hovedfokus er på naturlige, sunne og så rene produkter som mulig rent ernæringsmessig, og produkter som er med på å øke dyrets trivsel og generell dyrevelferd. 

Om det er hjernetrim for dyrets mentale helse, produkter for en sporty og aktiv livsstil, eller andre ting så ligger fokuset på at produktet skal kunne tilby noe litt mere enn seg selv. Det skal ha en funksjon eller dekke et behov for den enkelte art eller type kjæledyr.

Hos oss kan du handle trygt på nettbutikken fra din egen sofa, eller om du bor i nærheten komme innom oss i vår dyrebutikk på Torshov i Oslo. Vi bryr oss om deg som en verdifull kunde, og vi ønsker å ha et langtidsforhold til deg og kjæledyret ditt.

Vi gir deg råd ut i fra hva som er best for kjæledyret ditt, ikke nødvendigvis det beste for salget vårt. Vi ønsker at du skal kunne komme tilbake til oss med et smil og føle deg ivaretatt. Du skal føle deg trygg på at du kan ta våre råd på alvor, og har vi gjort noe feil, kan du som kunde være sikker på at vi gjør alt vi kan for å rette den opp eller komme deg i møte for å finne en løsning. 

 

 Vår kunnskap og erfaring bør være din trygghet, og våre verdier din grunn for å velge oss fremfor noen andre.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top