Forside /  Hundeutstyr /  Sesongaktuelt /  Sommerprodukter

Sommerprodukter

Trenger du flytevest eller kjøleprodukter til din hund? Vi har et godt utvalg med de beste produkter som passer til hunder av alle størrelser, og som gjør sommeren til en lek. 

Når sommeren nærmer seg er det mange nordmenn som trekker mer ut og tilbringer tid i naturen med sine tobente og firbente venner. Det kan være lange turer i skog og mark eller det kan være turer i båt eller ved vannkanten. Mange hunder elsker å bade og da gjelder det å være forberedt på dette med både flytevest og kjøleprodukter. Det er ikke alle raser som er like dyktige i vannet og da kan det være greit å ha flytevest til hunden. Spesielt om man skal oppholde seg mye i båt.

En annen ting det er viktig å ta høyde for på sommeren er varmen. Det kan bli utrolig varmt for mennesker og dyr og da er det bra å ha muligheten til å kjøle seg ned. Noen hunderaser blir også mer varme enn andre. Vi i Dyresjappa tar hundevelferd på alvor og har tatt inn en rekke spennende flytevester og kjøleprodukter du kan bruke for å kjøle ned din hund. Vi har alt fra kjølende bein og dekken,  opp til svømmebasseng spesielt for hunden og morsomme flytende badeleker til hund.

Husk å ta forhåndsregler ved stor varme, ha alltid vann tilgjengelig, bruk kjølematter og kjølevester eller kjøledekken og sørg for tilstrekkelig god luftsirkulasjon ved for eksempel å bruke en burvifte. Men husk at dette kun er for å lage behagelige forhold for hunden, og ikke en erstatning for tilsyn. Gå derfor aldri fra hunden i bilen i varmen da overopphetning raskt skjer på minutter.

Legg forholdene til rette for hunden med badeleker, flytevester, og kjøleprodukter og nyt sommeren sammen med din beste venn!

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top