Forside /  Hundeutstyr

Hundeutstyr

Vi har alt av hundeutstyr du måtte trenge.

Det å være hundeeier er en spennende og tidkrevende oppgave. Hos Dyresjappa kan du få alt du trenger av hundeutstyr og spare både tid og penger uten at det går ut over kvaliteten på produktene.

En aktiv hund er en sunn hund. Avhengig av rasen trenger en hund forskjellige grader av fysiske og mentale stimuli for å ha det godt. Vi har det du trenger av hundeutstyr til å transportere hunden på reiser eller daglige turer til skog og mark. Vi har hundeleker du kan benytte inn og ute og godbiter som kan brukes til motivasjon og trening. En hund trenger god pleie for å ha god helse. Vi ønsker å være en helhetlig leverandør av hundeutstyr. Derfor fører vi produkter til tannpleie, klo, øyne og ørepleie og pelspleie. Vårt fokus er gode, sunne og spennende produkter til en konkurransedyktig pris.

Å gi hunden et sunt og næringsrikt for, tilpasset hundens behov er viktig for hundens helse. Vi fører hundefor fra blant annet Vigor & Sage, Mush, Natural Greatness, Monster, Royal Canin, Vom, Eukanuba, Provit, Orijen, Acana og Robur. Vi selger også fortilskudd om din hund skulle ha behov for det. 

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top