Forside /  Katteutstyr

Katteutstyr

Vi har alt av katteutstyr. Er du på jakt etter katteutstyr som kan gjøre ditt liv lettere? Vi hos Dyresjappa er opptatt av at din katt skal ha et godt og sunt liv og vi fyller stadig på med nytt og spennende katteutstyr.

Har du en bykatt som er inne? Da bør du sørge for å aktivisere katten din med katteleker som kan brukes inne. Dersom du har en katt som krever mye aktivitet, kan du bruke halsbånd og sele for å lufte katten uten å engstelig for at katten skal forville seg vekk fra hjemmet. Det fungerer stimulerende både mentalt og fysisk for katten.

Kattesand og kattemat er som regel dyrt og tungt. Om du ønsker å spare penger på katteutstyr kan du handle kattesand og kattemat hos oss og få det levert på døra i Østlandsområde. Så lenge du handler over 500 kr vil det være gratis frakt. Vi fører kvalitetsmerker som Eukanuba, Orijen, Robur, Hills og Royal Canin.

Det er viktig å pleie katten, uansett om man har en innekatt eller en utekatt. Derfor har vi et godt utvalg av produkter som børster, kloklippere, kammer, flåttfjerner, beroligende og pelspleie.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top