Forside /  Hundemat

Hundemat

Det er ikke bare menneskene som lever bedre med et godt og balansert kosthold, det gjør også dyrene. Dyresjappa er opptatt av at hunden skal ha godt kosthold. Vi har derfor et godt utvalg i sunn og god hundemat og hundefor.

Det å ha et balansert kosthold med riktig hundemat og hundefor er viktig for hundens livskvalitet. Det sørger for at den alltid har nok vitaminer, mineraler og proteiner til å ha god helse og god fysisk form. En hund som er i god form er også en lykkelig hund. En hund som følges opp og har et kosthold og hundemat som er tilpasset rase og aktivitetsnivå, vil unngå å være i dårlig form med for eksempel mage- og tarmproblemer. Mange opplever at hunden stadig må på do og har problemer med avføring og urinering. Da er det viktig å få dette sjekket hos veterinær, og kostholdet bør da være noe av det første man ser på. Et riktig tilpasset kosthold vil sørge for at du har en sunn hund.

Et riktig kosthold og næringsrik hundemat kan også være med å regulere helsen om hunden din lever med bestemte sykdommer som for eksempel diabetes, brokk eller andre sykdommer som påvirker hundens allmenntilstand. Dyresjappa er en dyrebutikk på nett som er opptatt av at ditt dyr skal ha god helse. Still oss gjerne spørsmål så kan vi sammen finne løsninger sin hjelpe din hund til bedre form.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top