Forside /  Hundeutstyr /  Hundebur og transportbag /  Transportbag

Transportbag

Transportbag til små hunder er ofte veldig praktisk i enkelte anledninger. For små hunder med korte bein kan det fort bli utfordrende å bevege seg lenge fordi de må ta så mange skritt for å dekke den samme distansen. Da er det flere som opplever å måtte bære hunden under perioder når de små bena er slitne. Det å kunne gå fra A til B med liten valp er ikke alltid like lett når valpen trenger en liten hvilepause titt og ofte.

Transportbager til hund finnes i mange ulike design og med litt ulike praktikaliteter. Noen kan bæres på ryggen som sekker, andre som trillebager, og andre igjen som vanlige skulderbager. Her er det familiens og hundens behov, preferanser og formål som man må basere valget på.

Dersom du trenger du flygodkjent transportbag til hund som skal være med i kabin, så vær obs på at flyselskapene foretrekker og godkjenner Sherpa sine bager. Størrelse small og ofte medium er som regel godkjent dersom hunden og bag ikke utgjør vekt på over 8kg og hunden kan stå oppreist og legge seg ned i en god stilling inni transportbagen.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top