Forside /  Katteutstyr /  Kattehalsbånd – Katteseler

Kattehalsbånd – Katteseler

Halsbånd og seler til katten

Kattehalsbånd er et enkelt og fornuftig valg når du har "utekatt" som fritt går ut og inn. Det er en fin måte å vise andre at den har et hjem på og dermed også forhindre at den kanskje blir matet av andre som tror den er hjemløs. Er halsbåndet i tillegg merket med telefonnummer, kan et kattehalsbånd også være den enkleste måten å få pusen tilbake på dersom den har gått seg bort.

Vi anbefaler selvsagt idmerking av katten, men opplever ofte at det fortsatt er mange som ikke vet at mange katter er idmerket. Du justerer enkelt kattehalsbåndet til katten ved å tilpasse størrelsen slik at at du får et par fingre mellom halsen og halsbåndet. Alle våre kattehalsbånd har en form for kattesikring eller catsafelås. Båndet skal enten løse seg ut, eller utvide seg dersom katten skulle sette seg fast i et tre eller andre hindringer.

Katteseler finnes til kattunger og voksne katter samt en egen til ekstra store katteraser. Katteseler krever litt tilvenning, så prøv selen inne, og juster størrelsen slik at katten ikke kommer seg ut av den. Man må ofte stramme den litt mer enn man tror, da katter er meget fleksible og gode utbryterkonger. Begynn med korte økter og masse belønning slik at selen blir innlært som en positiv ting.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top