Forside /  Katteutstyr /  Katteleker

Katteleker

Lurer du på hvordan du best kan aktivisere din katt med katteleker?

Vi kan gi deg gode tips og tilbud på leker til katt. Katteleker, aktivitetsleker og kattemynte til katten er viktig for at den skal trives og få utfordringer i hverdagen. En leken og harmonisk katt eller kattunge er avhengig av å bli utfordret både fysisk og mentalt. Så gjør det du kan for at din katt skal være harmonisk og lykkelig.

Vi har et godt utvalg av katteleker i forskjellige former og med forskjellige hensikter. Velg leker og aktivisering utifra din katts aktivitetsnivå. Dette avhenger av om katten er mye ute og hvor mye fysisk aktivitet den er i. En innekatt vil ikke ha samme behov som en katt som er ute og jager mus.

Du kan også være sikker på en ting: katter går fort lei av enkelte leker, mens andre leker vil de kose seg med i lange tider. Skift gjerne ut lekene og bruk dem på rundgang, da går de ikke så fort lei. Ha gjerne småmus, baller og andre katteleker i en egen beholder som kattene kan hente dem ut av selv når de vil leke. Katter er faktisk flinke til å aktivisere seg selv om de har mulighetene til det. Ofte har klorestativ sånne små huler og de er perfekte til å legge eller henge opp leker i strikk i om kattene ikke bruker hulen til å sove i da.

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top