Sammensetning:
Oksekjøtt 40 % (hjerte, kjøtt, lever, lunge), kjøttkraft 38,9 %, viltkjøtt 20 %, mineraler 1 %, eggeskallpulver 0,1 %.
Analyse:
Vann: 74 %, råprotein: 10,7 %, råfett: 8,5 %, råfiber: 0,3 %, råaske: 3 %, kalsium: 0,35 %, fosfor: 0,29 %.
?
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer (per kg):
Vitamin D3 200 IE, vitamin E all-rac-alfa-tokoferylacetat 20 mg, vitamin B1 10 mg, vitamin B2 6 mg, vitamin B6 2 mg, vitamin B12 75 ?g, niacinamid 15 mg, kalsium D-pantotenat 9 mg, folsyre 0,35 mg, biotin 300 ?g, kolinklorid 1200 mg, sink som sinksulfatmonohydrat 25 mg, mangan som mangansulfatmonohydrat 1,4 mg, taurin 1500 mg.