Sammensetning
Kylling 48%,kyllingbuljong, oksekjøtt 4%, grønne bønner 3%, rød paprika 3%, potetstivelse, kyllinglever, egg, mineraler.
Næringsanalyse
ANALYTISKE BESTANDDELER
Protein 8 %
Fett 8 %
Råfiber 0,5 %
Råaske 5 %
Væske 79 %
Kalsium 0,27 %
Fosfor 0,19 %
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer (per kg):
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer (per kg)
Vitamin A 8,000 IU, Vitamin D3 236 IU, Vitamin E 36 mg, sinkchelat fra aminosyrer, hydrat 69 mg, ferrochelat fra fra aminosyrer, hydrat 47 mg, manganchelat fra aminosyrer, hydrat 17 mg, cupricchelat fra aminosyrer, hydrat 11 mg, Kaliumjodid 0.2 mg, natriumselenitt 0.068 mg.