Forside /  Monster Small Bites - små hunder med store behov
Hundemat til liten hund

Monster Small Bites - små hunder har store behov

Små hunder lever i snitt mye lenger enn andre rasestørrelser og trenger derfor næring tilpasset størrelsen. Hunder som veier under 10kg som voksen regnes som liten rase, og trenger hundemat tilpasset sin størrelse.


Små hunder øker stadig i popularitet og raser som Cocker spaniel , dansk-svensk gårdshund ,dachs, og jack russell terrier er svært populære raser i Norge.

 

Små hunder uansett rase trenger næring tilpasset deres fysikk,de har andre behov som må tas hensyn til.

 

Verdt å vite om små hunder:

 

Små magesekker

Små hunder har små magesekker og det er viktig at det lille de spiser er av høy kvalitet og med riktig innhold av de næringsstoffene, slik at de får i seg alt de trenger.

Små tenner

Ved å velge et fôr tilpasset små hunder med mindre størrelse som gjør det lettere for

din lille hund å tygge.

Små munner

Munnhulen til små hunder er trang, og det er lettere for små hunder å få tannstein. Pass derfor på at du velger et fôr som forebygger tannstein slik aom Monster hundemat; og ikke glem å pusse tennene til hunden din hver dag (eller så ofte du kan)

 

Velg derfor et fôr tilpasset små hunder

Monster Adult Small Bites har små fôrkuler og inneholder tilsetninger som forebygger tannstein og plakk. Kort sagt et Monsterbra fôr til din lille hund.

 

 

 

Mange små hunder sliter med dårlig appetitt og vi vet at kanskje spesielt stor andel av de minste hunderasene er særdeles kresne. Derfor er hundemat som smaker og frister enda viktigere enn ellers.

Heldigvis har Monster Small bites tatt hensyn til dette; og fullpakket masse god smak i disse spesialtilpassede små kulene til din lille hund. Monster Small bites til voksne hunder kommer i to ulike smaker; en med lam og en med kylling/kalkun, så din lille venn kan finne sin favoritt.

Monster small bites størrelse

(Fôrkulestørrelsen: diameter 8-10 mm, tykkelse 4-5 mm)

 

Monster Small Bites introduseres i disse ulike smakene: 

Monster small Bites chicken/turkeyMonster small bites lamb

 

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top