Forside /  Velg riktig refleks og lys til hunden

Velg riktig refleks og lys til hunden

Vi i Dyresjappa har laget en liten oversikt over hva slags refleks og lys produkter til hund vi tilbyr, og hva slags fordeler og ulemper det ene eller andre produktet kan være. Alt for at du lett skal kunne finne ut hva du ønsker, og har behov for.

Høstmørket er her igjen, og det er lurt å begynne å tenke på hvordan du kan gjøre hunden og deg selv mest mulig synlig i trafikken og ellers ute på tur.

Vi i Dyresjappa er ikke fans av å eie alt mulig ekstra utstyr man ikke nødvendigvis trenger, og som bare blir liggende i skuffen.

Vi vil gjerne finne ut hva dine og din hunds behov er, slik at vi kan rådgi deg på best mulig måte, med produkter som dekker behovene deres og innfrir på kvaliteten, slik at dere blir fornøyd med det hundeutstyret dere skaffer dere.

Derfor har vi laget en liten oversikt over hva slags refleks og lys produkter til hund vi tilbyr, og hva slags fordeler og ulemper det ene eller andre produktet kan være. Alt for at du lett skal kunne finne ut hva du ønsker, og har behov for=)

 

-Refleksdekken :

+Gir meget god synlige stort sett over hele hunden, fra begge sider og rygg. Ofte det aller mest synlige for bilister, så anbefales sterkt om du går tur mye langs veiene i traffikerte områder som by eller tettsted. Selges i ulike størrelser, enkle i bruk, kjappe å ta på og av hunden. Pass på å velge produkter høy refleks-kvalitet!

Refleksvest til hund

- Refleks kommer i svært ulike kvaliteter og på langt nær all refleks er like godt synlig. Når refleksen er slitt vil synligheten avta, så husk å bytte ut dine refleksprodukter fra tid til annen. Det kan ofte være litt lite synlighet når du ser hunden direkte forfra.

 

 

LED halsbånd med lys eller blink:

+Helt geniale for å gjøre hundene sett av andre hundeeiere, eller for å kunne se de selv i mørket på tur. Perfekt om man lufter hunden mye fritt og har lyst til å ha god sikt over hvor hunden blir av på et jordet eller i skogen eller lignende. Lades super enkelt med USB, og kan tilpasses alle størrelser hund. Har du flere hunder er det lurt å velde ulike farger på Led halsbåndet, slik at du enkelt kan se hvilken hund som er hvor.Hundehalsbånd med ledlys

-Bilister ser ikke nødvendigvis lyset så godt ettersom det er mye ullike lys i trafikkbildet. Der vil nesten alltid god refleks fungere bedre enn lys.

 

Orbiloc lampe:

+ En Orbiloc hundelampe kan festes på hundens sele eller halsbånd og stilles inn på ulike innstillinger avhengig av om du vil ha blink eller stødig lys. Orbiloc tåler det meste, og er superrobust. Dette lyset synes på hele 5km avstand, tåler ned i -40grader, og er 100% vanntett. Et mer robust hundelys skal du lete lenge etter, og alt av vedlikeholds eller reservedeler er mulig å kjøpe til.Har du hund som leker mye med andre hunder i parken eller går veldig mye i områder med mye skog og kvist, så er nok dette lyset som sitter aller best på og har evnen til å tåle mye av den type slitasje. Dette lyset er og blir en Dyresjappa favoritt av en grunn.

Orbiloc hundelampe

- Det er tross alt kun en hundelampe og vil derfor ikke dekke hele hunden og da tilby mye mindre synlighet enn for eksempel refleksdekken rundt hundens kropp, med mindre du investerer i flere lamper og fester på alle hundens sider i sele for eksempel.

 

Andre hundelamper som Night light Blinkers eller lignende:

+ Enkle og rimelige hundelamper som kan stilles inn på blink eller stødig lys ettersom. Passer godt for deg som kanskje har refleksdekken fra før og kun vil ha en liten lampe som gjør at du ser hunden din enklere når du slipper den løs i parken eller lignende.

Night light blinkers hundelampe

- Selve lyset i seg selv er mindre synlig enn andre lamper i mer eksklusiv kvalitet, og ofte er festepunktene eller måten hundelyset kan festes på hunden på mindre robuste, så lyset kan lettere falle av.

 

Reflekshalsbånd:

+ Veldig kjapt og enkelt å ta på når man har ivrig hund som vil ut på tur. Ok synlighet rundt hundens hals.Reflekshalsbånd til hund

- Forsvinner ofte helt i langhåret hundepels og vil derfor ikke være et godt valg for langhårsraser. Gir lite "in your face" synlighet fra de fleste vinkler, men klart bedre enn ingen refleks og lys.

 

I tillegg til det hunden har på seg, er det minst like viktig det du som hundeeier har på deg.

Vær lur og bruk refleks; refleks redder liv!

God tur!

Orbiloc tur med hunden i byen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top