Forside /  Hundeutstyr /  Hundegodbiter og tygg /  Hundegodbiter

Godbiter

Det finnes et stort antall hudegodbiter å velge mellom for huder. Godbiter er veldig fine å bruke til trening og disiplin for hunden slik at hunden forstår hva slags handlnger du setter pris på og ønsker at hunden skal utføre. Er godbiten god så får hunden et insentiv til å jobbe enda hardere. Da er det viktig at du finner hudegodbiter som hunden liker ekstra godt. Hvis godbitendu har valgt ikke faller i smak hos din hund vil ikke hunden strekke seg ekstra for å få gobiten heller. 

Det kan være vanskelig å vite hvilken hundegodbit som fungerer best for hunden din. Noen typer godbiter er spesiallagd for stre hunder, mens andre passer bedre for små hunder. Da hunder er forskjellige vil det ogs variere hva slags smak hunden foretrekker, men vi garanterer at du finner noe hunden din vil sette pris på blant vårt sortiment. 

Det kan vøre greit å være obs på at for mye godbiter kan gå ut utover hundens tannhelse. Her har vi flere alternaticer som bidrar til å bedre tannhelsen og tannkjøttet for hunden din. De er både gode og sunne, og hunden din kommer til å elske de!

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top