Forside /  Visste du at tannproblemer er den aller største helseutfordringen til hunder?
Dental tyggebein hund dyresjappa whimpzees

Visste du at tannproblemer er den aller største helseutfordringen til hunder?

Det anslås at ca. 80% av alle voksne hunder har en eller annen form for tannproblematikk, og over 96% av alle seniorhunder over 12 år. Dårlig tannhelse påvirker din hunds generelle helse og velbefinnende.

Tannsten bygges opp over tid ved at partikler og bakterier fra alt hunden spiser blir liggende i tannkjøttranden og danne plakk. Dersom ikke dette plakket fjernes reagerer plakket med mineraler fra spyttet som er i munnhulen, og danner tannsten. Tannstenen vil så irritere tannkjøttet; og videre føre til tannkjøttbetennelse som igjen vil føre til lommedannelser mellom tenner og tannkjøtt som igjen vil føre til bakteriell vekst.

Denne tilstanden kalles periodontitt og kan forårsake alt fra løse tenner til tannrotabcesser, nedbryting av benvev rundt tannen og infeksjoner. Dette er veldig smertefullt for hunden, og kan i tillegg by på en kostbar veterinærregning. Periodontitt er i tillegg en irreversibel tilstand og derfor er det aller viktigste du kan gjøre som hundeeier å tenke forebygging og tannhelse fra første stund!

Jevnlig tannpuss er aller best
Det aller beste ville selvsagt være å pusse hundens tenner like ofte som du pusser dine egne tenner, da ingenting kan erstatte jevnlig tannpuss med hundetannbørste og hundetannkrem. Mange av oss kjenner på tidsklemma i hverdagen og får dessverre ikke dette til i nærheten av så ofte som må til for at det skal monne.

Tyggebein – et godt alternativt
Da bør du tenke på andre alternativer for forebygging og vedlikehold av din hunds tannhelse, og her finnes det mange gode (og noen ikke fullt så gode) alternativer på markedet. Vi vet at ved å gi hunden egnede ting å tygge på, kan man til en viss grad veie opp for manglende tannpuss.

Et tyggebein er et tyggebein tenker kanskje du, men noen tyggebein er spesielt utviklet med tanke på å utgjøre en større forskjell i tannhelsen enn andre. Og her kommer Whimzees inn.

Hvorfor velge Whimzees tyggebein fremfor andre typer «dental-tyggebein»?
Whimzees bruker kun de aller beste, naturlige ingrediensene for å lage et tyggeben som støtter hundens tannhelse. De er utviklet med tanke på å opprettholde en ideell fordøyelse, samt gi lengre tyggetid slik at den mekaniske effekten («pusseeffekten») blir størst mulig. Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Her finner du vårt utvalg av Whimzees tyggebein

 

WHIMZEES bruker kun ingredienser som er helt naturlige, er uten kunstige fargestoffer, smaks- eller konserveringsmidler.

Allergivennlig (hypoallergenisk)
Whimzees er nøye utviklet for å støtte rengjøring av tennene, men også for å unngå ingredienser som kan forårsake sensitiviteter. Dette gjør WHIMZEES til en naturlig hypoallergenisk belønning som er egnet for alle hunder, også for de sensitive.

Vegetarisk
WHIMZEES inneholder ikke animalske proteiner, har et lavt fettinnhold og ingen kornsorter (unntatt Ricebone) og er GMO fri. Dette gjør produktet lett fordøyelig og forstyrrer ikke hundens daglige diett. WHIMZEES støtter en optimal kroppskondisjon og minimerer risikoen for forstyrrelser forårsaket av intoleranser.

Naturlige Ingredienser
WHIMZEES bruker kun ingredienser som er helt naturlige, er uten kunstige fargestoffer, smaks- eller konserveringsmidler.

Whimzees - mange ulike størrelser og smaksvarianter
For at hunder skal få best mulig nytte av effekten av Whimzees er det viktig å velge riktig størrelse på Whimzees tyggeben.

En daglig Whimzees mellom hundens årlige veterinærbesøk er med på å bekjempe bakteriedannelse i munnen, reduserer plakk og dårlig ånde, samtidig som hunden koser seg og kan få ut sitt naturlige tyggebehov. Enkelt, praktisk og en god investering i din hunds helse!

 

Her finner du vårt utvalg av Whimzees tyggebein

 


Kun naturlige ingredienser Whimzees innhold


Whimzees egenskaper

Bli med i vår kundeklubb!

Registrer deg her for å motta vårt nyhetsbrev for nyheter og gode tilbud.
Top